Публікації

Нині свято новорічне, і це свято зовсім незвичне. Всі казки збираються, круг ялинки зустрічаються

Зображення

Прекрасна пора року - Осінь, яка вносить різнобарв'я в наше повсякденне життя, і недаремно стала улюбленим часом року для наших діточок. Різнокольорові фарби осені та її дари надихнули на "Кулінарні шедеври від малят".

Зображення
Зображення
В мальовничому куточку д уже гарний є садочок. Невеличка це будівля і  навколо є подвір’я. А працюють в тій споруді із великим серцем люди, Добрі, милі і привітні і за це їх люблять діти. Лиш прокинувшись раненько, всі біжать в садок швиденько. Знають наші всі малята: тут дозволять погуляти, Пострибати, покричати, не забудуть і навчати.
Зображення
День Знань в садок прийшов, тож нехай веселощі всім він приносить. Всім працівникам - удачі! Нехай легко виконується рообота. Нехай покликання вас надихає, і  всюди вас супроводжує щастя! Пройде ще рік і наші улюбленці  підуть в велику подорож по країні знань, де їх чекатимуть дивовижні зустрічі зі світом науки і пізнавальні історії. Щоб цей шлях був легким, знадобляться всі таланти, гострий розум і працьовитість. Тож бажаємо  кожному рости великим і слухняним, поважати своїх батьків і завжди пам'ятати ті веселі дні, що ми проводимо разом в нашому затишному дитячому садку "Веселий вулик!

Святкове лото на весняному святі

Зображення
 

З чудо автоматом грали і матусь любих розважали

Зображення